Uitverkocht

In deze leuke workshop gaan wij een deel van de Posh Penelope quilt maken met gebruik van de QCR liniaal van Sew Kind of Wonderful. 

Het patroon om de quilt te maken is inbegrepen in de worskshop kosten. De liniaal is een must om deze quilt te kunnen maken. In combinatie met de workshop kost de liniaal €18,00 (normaal €28,95). Als je deze liniaal al hebt, kun je de workshop ook zonder liniaal bestellen. Gebruik hiervoor de kortingskode POSHPENELOPE bij het afrekenen. De korting wordt dan automatisch berekend.
 

11 december 2021 van 10:00-15:00. Ook deze keer ben je welkom in de winkel Inge Naaimachines, Geldropseweg 153, 5611 SG Eindhoven. Het leslokaal is goed toegankelijk voor deelnemers met een rollator of in een rolstoel

Door de kleine groep (maximaal 8 cursisten) optimale aandacht en ondersteuning.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor koffie, thee en iets lekkers.

Je zorgt zelf voor stoffen. Naaimachine en naaispullen neem je ook zelf mee. Je hebt ook een rolmes en een snijplank nodig.

Na inschrijving ontvang je een lijst met benodigdheden voor de cursus. Om de dag zo efficient mogelijk te gebruiken kun je thuis de eerste blokken al snijden, maar dit hoeft niet.

 

Bij annulering vindt restitutie van het lesgeld als volgt plaats:   

tot 3 weken voor het begin 100%, tot 2 weken voor het begin 50% en binnen 1 weken 0%. In voorkomende gevallen kun je jouw plaats wel kosteloos aan iemand anders over doen.